Laadklep Monteur

Bij de Eindhovense Carrosseriefabriek delen we de passie voor het bouwen van alle soorten carrosserieën voor trucks en trailers!
Met een team van ca. 45 medewerkers zijn we dagelijks bezig om de wensen van de klant te verwerken tot een eindproduct. Wij beheersen het totale proces; van productontwikkeling tot en met de belettering van de carrosserie.

Wij zijn op zoek naar een Laadklep Monteur.

Als laadklep monteur zorg je dat de laadkleppen correct gemonteerd en aangesloten worden aan de opbouw van een vrachtwagen.

Dit doe je o.a. door:
Het bevestigen van de constructie van de laadklep aan de opbouw van een vrachtwagen met behulp van een montageformulier. Vervolgens breng je de bedieningskabels en bedieningskast aan en sluit je deze tevens aan. Daarna bevestig je een laadplateau aan de constructie en test je het draaggewicht van het laadplateau.

Een uitdagende baan! Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit je werk en beschikt over een grote dosis probleemoplossend vermogen. Daarnaast ben je accuraat, kwaliteitsgericht en flexibel.

Wat zoeken wij?
Een MBO werk- en denkniveau richting (elektro) techniek.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf, dat werkzaam is in een bijzonder marktsegment en zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Daarnaast uiteraard ook zaken als een passend vast salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie?

Een selectie uit ons portfolio

Privacy


Copyright ECF - website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.