Reparaties / Schadeherstel

Snelle reparatie en schadeherstel

Reparaties aan de opbouw zijn bij veelvuldig gebruik haast onvermijdelijk. Dan is het prettig dat we je bij ECF snel kunnen helpen. Veel voorkomende reparaties voeren wij in de regel snel en zonder afspraak uit. Je moet dan denken aan storingen in de laadkleppen, laadkranen, roldeuren of verlichting en het vervangen van scharnieren, sluitingen, gasveren en afdichtrubbers.

Grotere reparaties en renovaties

Soms is een grotere reparatie nodig om je voertuig een langer leven te gunnen. Onze werkplaats heeft alles in huis om dat in orde te maken. Ook kunnen we een wagen ombouwen om te voldoen aan nieuwe eisen of een fris nieuw uiterlijk geven. We hebben een eigen spuiterij en zorgen meteen voor de juiste belettering. We maken van tevoren samen een plan van aanpak, een betrouwbare offerte en een afspraak voor de levertijd.

Mail ons 

Expert in schadeherstel

Dankzij onze kundige vakmensen en jarenlange ervaring zijn wij ook experts in het herstellen van schades. Alles wordt door ons in eigen beheer uitgevoerd inclusief het spuitwerk en belettering. We maken heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden zodat ook de verzekering goed geïnformeerd kan worden.

Meer informatie?

Een selectie uit ons portfolio

Privacy


Copyright ECF - website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.