Carrosseriebouwer Nieuwbouw

Bij de Eindhovense Carrosseriefabriek delen we de passie voor het bouwen van alle soorten carrosserie├źn voor trucks en trailers!

Met een team van ca. 45 medewerkers zijn we dagelijks bezig om de wensen van de klant te verwerken tot een eindproduct. Wij beheersen het totale proces; van productontwikkeling tot en met de belettering van de carrosserie.

Wij zijn op zoek naar een Carrosseriebouwer nieuwbouw.

Als Carrosseriebouwer nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van nieuwe opbouwen voor trucks en trailers.

 Dit doe je o.a. door:

  • het samenstellen en lassen van stalen frames, produceren en monteren van zijwanden, laadkleppen, deuren etc;
  • het correct aanbrengen en aansluiten van elektrische onderdelen zoals verlichting, laadkleppen etc;

Een uitdagende baan! Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit je werk en beschikt over een grote dosis probleemoplossend vermogen. Je bent resultaat gericht, accuraat en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Wat zoeken wij?

Een MBO werk- en denkniveau richting Techniek;

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf, dat werkzaam is in een bijzonder marktsegment en zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Daarnaast uiteraard ook zaken als een passend vast salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Mail dan je motivatie + CV naar

Of wil je meer informatie over de vacature of ECF neem dan contact met ons op en vraag naar de heer Ralph Lemmen,                      tel 040 251 23 54.

Meer informatie?

Een selectie uit ons portfolio

Privacy


Copyright ECF - website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.