Assemblage medewerker

Bij de Eindhovense Carrosseriefabriek delen we de passie voor het bouwen van alle soorten carrosserieën voor trucks en trailers!
Met een team van ca. 45 medewerkers zijn we dagelijks bezig om de wensen van de klant te verwerken tot een eindproduct. Wij beheersen het totale proces; van productontwikkeling tot en met de belettering van de carrosserie.

Wij zijn op zoek naar een Assemblage medewerker.

Als Assemblage medewerker verricht je werkzaamheden in de voorbewerking zodat een effectief en efficiënt productieproces gerealiseerd kan worden.

Dit doe je o.a. door:

  • het samenstellen van componenten;
  • het verrichten van werkzaamheden zoals knippen, zagen, boren, ponsen en zetten;
  • het assisteren bij het lossen en opruimen van binnenkomende goederen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit je werk, bent in staat om vooruit te denken, resultaat en kwaliteitsgericht en tot slot accuraat en flexibel.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand met een (V)MBO werk- en denkniveau met een technisch en logistiek inzicht, in het bezit van een heftruck certificaat en een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf, dat werkzaam is in een bijzonder marktsegment en zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Daarnaast uiteraard ook zaken als een passend vast salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie?

Een selectie uit ons portfolio

Privacy


Copyright ECF - website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.