Metaalbewerker

Bij de Eindhovense Carrosseriefabriek delen we de passie voor het bouwen van alle soorten carrosserieën voor trucks en trailers!
Met een team van ca. 45 medewerkers zijn we dagelijks bezig om de wensen van de klant te verwerken tot een eindproduct. Wij beheersen het totale proces; van productontwikkeling tot en met de belettering van de carrosserie.

Wij zijn op zoek naar een Metaalbewerker.

Als Metaalbewerker verricht je werkzaamheden in de voorbewerking zodat een effectief en efficiënt productieproces gerealiseerd kan worden.

Dit doe je o.a. door:

  • het verrichten van zaag-, pons- en knipwerkzaamheden van aluminium en staal;
  • het verrichten van laswerkzaamheden t.b.v. het samenstellen van onderdelen;
  • het verzamelen van geproduceerde onderdelen voor een project / order aan de hand van een werkorder / tekening.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit je werk en beschikt over een grote dosis accuratesse. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, flexibel en denk je vooruit indien nodig!

Wat zoeken wij?
Een VMBO werk- en denkniveau en ervaring in mig mag lassen.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf, dat werkzaam is in een bijzonder marktsegment en zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Daarnaast uiteraard ook zaken als een passend vast salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie?

Een selectie uit ons portfolio

Privacy


Copyright ECF - website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.